Ekonomitjänster för ditt företag i Västerås

Klara Consulting Västerås

Så kan vi hjälpa dig

Redovisning

Vill du outsourca hela eller delar av din ekonomiavdelning? Vi har specialistkompetens inom fastighetsbolag, tjänstebolag och investeringsbolag.

Lön

Outsourca lönehanteringen och låt oss bli din löneavdelning. Våra erfarna konsulter har expertis inom lön och HR och är ett proaktivt stöd för chefer, HR och ekonomi.

Revision

Du får oberoende revision av ditt bolag och rådgivning i komplexa frågor som moms och skatt, ekonomistyrning och finansiell rapportering.

Affärsrådgivning

Du får oberoende revision av ditt bolag och rådgivning i komplexa frågor som moms och skatt, ekonomistyrning och finansiell rapportering.

Att leja ut uppgifter i stället för att ständigt försöka hålla sig insatt och uppdaterad inom redovisning kan snabbt löna sig, såväl tidsmässigt som ekonomiskt. När du väljer att samarbeta med en redovisningsbyrå som vi får du en kunnig aktör med stor erfarenhet i din ringhörna. Du får ett skräddarsytt upplägg till fast pris som passar dina behov och du har alltid samma kontaktperson, oavsett om vi hjälper dig med bokföringen eller årsredovisningen. Vi bevakar den ekonomiska marknaden åt dig och informerar dig när det behövs. För dig som bolagsägare hjälper vi även till med den privata skattedeklarationen. Vi är en fullservicebyrå och erbjuder delar som skatterådgivning, löpande redovisning, och lönehantering och affärsrådgivning. Många diskuterar även affärsstrategi med oss. Vi brinner för att hjälpa företagare växa och utvecklas och vill hjälpa dig att ta rätt beslut utifrån fakta.

Vi sköter din redovisning i Västerås

Rådgivning och affärsstrategi

rådgivning kring budgetering, målformulering, strategier, finansieringsmodeller, styrelsearbete och hur skatter och bokföring hanteras mer effektivt.

Proaktivitet ingår alltid

Oavsett vad vi hjälper dig och ditt företag med så kan du alltid räkna med att få tips och tricks för hur du kan förbättra din verksamhet.

Digitalisering och automatisering

Vi har specialistkompetens i att effektivisera ekonomiska och administrativa processer genom digitalisering och automatisering.

Fullservice inom ekonomi – fasta priser

Vi är en fullservicebyrå och erbjuder förutom rådgivning även redovisning, lönehantering och revision i toppklass samt rekryterings- och interimstjänster.

Samarbeten som stärker både kunder och medarbetare

Vi är redovisningsbyrån som arbetar nära våra kunder och värdesätter den personliga kontakten, därför har vi valt att ha ett öppet kontor. Vi tar oss tid för småsnacket och man får gärna titta förbi utan att ha bokat tid – vi bjuder alltid på en kopp kaffe! Varje kund har två personer i sitt team från Klara Consulting, vilket är en trygghet och styrka för både kund och medarbetare. Tillsammans med våra kollegor gör vi en gemensam insats där helheten är viktigare än de individuella prestationerna. Vi är också måna om att låta våra medarbetare utvecklas och flera av våra ekonomiassistenter har kunnat avancera till projektledare.

Ekonomi Västerås

Kontakta oss i Västerås

Robert Lindholm

Robert Lindholm

Mejla mig

Therese Nystrom

Therese Nyström

Mejla mig

Stora gatan 38,
722 12 Västerås

0101 – 290 290

Stora Gatan 38,
722 12 Västerås

Mån-tors:
09.00-16.00
Fre:
09.00-14.00

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.