Vi är din redovisningsbyrå

Klara Consulting erbjuder alla tjänster som rör ditt företags ekonomi – det är vår prisbelönta ekonomiservice. Våra auktoriserade redovisningskonsulter hjälper gärna dig som ägare till företaget också. Vi erbjuder även årsredovisning för företag.

Redovisning

Så kan vi hjälpa dig

Auktoriserad redovisnings­­konsult

Du får en auktoriserad redovisningskonsult, eller vid behov ett team, med erfarenhet inom din bransch som kan ge dig relevanta råd under resans gång.

Skräddarsytt erbjudande

Vi utgår från dina behov och skräddarsyr vårt erbjudande så att det passar just ditt företag och stöttar dina medarbetare.

Redovisningsbyrå med fasta priser

Betala inte för mer än vad du behöver och slipp onödiga överraskningar. Vi berättar alltid vad det kommer kosta i förväg.

Digitalt och
effektivt

Vi använder kostnadseffektiva verktyg som digitaliserar och automatiserar dina flöden för en enkel och effektiv hantering.

Våra redovisningstjänster

Klara Consulting har bred kunskap och lång erfarenhet inom redovisning och vi stöttar dig med allt från löpande redovisning, hjälp med bokföring och kund- och leverantörreskontra till årsrutiner som bokslut och årsredovisning. Vi ger även gärna rådgivning i komplexa frågor som skatter, moms eller värdepapper. Klara Consulting har utpräglad specialkompetens inom tjänstebolag, fastighetsbolag och investeringsbolag.

Våra redovisningstjänster

Effektiv årsredovisning för ditt företag

Våra auktoriserade redovisningskonsulter är vana att hjälpa bolag i alla storlekar och bolagsformer. Vi gör bokslut och årsredovisning för företag och bolag enligt de lagar och regler som krävs för just ditt bolag. Vi ser till att din årsredovisning levereras digitalt.

I kunskapsbanken hittar du en artikel om våra 3 tips för en bra årsredovisning.

Professionell hjälp med bokföring

Genom att outsourca bokföring till Klara Consulting får du professionell hjälp med bokföring genom våra bokföringstjänster. En auktoriserad redovisningskonsult, eller vid behov ett team, har tillgång till kompetens, rutin och processer för en kvalitativ och kostnadseffektiv bokföring.

Rådgivning under resans gång

Få kvalificerad hjälp av en auktoriserad redovisningskonsult som har erfarenhet av just din bransch som kan bistå dig med relevant rådgivning under resans gång.

Våra auktoriserade redovisningskonsulter följer branschstandarden Rex (Srf).

En månad med Klara Consulting

Dag1-30
Löpande under hela månaden hanterar vi leverantörsfakturor, kundfakturor, betalningsrutiner och transaktioner.
Dag1-10
Vi gör månadsavstämningar, kvalitetssäkring och sammanställer rapporter.
Dag11-20
Vi deklarerar moms och AGI, samt gör en löneberäkning. Du attesterar lönerna digitalt.
Dag21-30
Vi ser till att lönerna går ut, hanterar månadsfakturering och förbereder inför månadsstängning.

Utpräglad specialkompetens för redovisning inom:

Fastighetsbolag

Vi hjälper allt från mindre fastighetskoncerner till börsnoterade fastighetskoncerner. Vår kompetens på området är både djup och bred och vi arbetar gärna nära våra kunder under längre tid.

Läs mer

Tjänstebolag

Under åren har vi gett värdefull rådgivning och operativ rapportering åt otaliga kunder. Vi arbetar främst med ägarledda konsultbolag som säljer timmar och material. Vi vill ge rätt råd med rätt timing.

Läs mer

Investeringsbolag

Vi har en djup förståelse och ett omfattande strukturkapital kring hanteringen av såväl onoterade innehav som investeringar i utländska private equity fonder och aktivt förvaltade värdepappersportföljer.

Läs mer

Färdiga integrationer mot följande banker.

Bank - SEB
Bank - Nordea
Bank - Handelsbanken
Bank - Swedbank
Bank - Danske Bank
Bank - Länsförsäkringar
Skatteverkets logotype

Kunskapsbanken

Holdingbolag, när passar det?

Holdingbolag – när behövs det?

I affärsvärlden hanterar vissa företag utmaningar med lätthet medan andra kämpar för att hålla sig på banan. En möjlig framgångsfaktor kan vara företagsstrukturen, närmare bestämt holdingbolag. Läs mer om dess strategiska roll!

Fora - Stora förändringar from år 2024

Fora – stora förändringar fr.o.m. år 2024

Stora förändringar i Fora-rapporteringen från och med år 2024. Läs mer om vem det berör och vad syftet med förändringen är.

Förmånsbil eller tjänstebil?

Förmånsbil eller tjänstebil?

Företag som vill erbjuda förmåner till sina anställda väljer ofta att tillhandahålla en förmånsbil eller tjänstebil. Men vad är skillnaden mellan dessa och vilket alternativ passar din verksamhet?

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 230 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

230+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.