Ekonomitjänster för ditt företag i Stockholm

Accounting head photo

Så kan vi hjälpa dig

Vi skapar skräddarsydda erbjudanden som utgår från kundens behov. Vi arbetar digitalt i system som passar dig och ger värdefulla tips och råd under resans gång. Vill du ha hjälp med digitalisering och automatisering av dina processer så finns vi här för dig. En av våra styrkor är våra uppskattade kombiuppdrag där exempelvis redovisningstjänster eller lönehantering i kombination med en revision av ditt bolag är en kraftfull och kostnadseffektiv lösning. För våra kunder är skalbarhet viktigt och vi kan därför anpassa både tjänster och system när ni växer – kanske noteras ditt bolag eller får utländska ägare och därmed ökade krav på finansiell rapportering och konsolideringar? Vi är bra på att hantera komplexitet och växer tillsammans med dig.

Stockholms kontorssida

Rådgivning och affärsstrategi

Få råd kring budgetering, målformulering, strategier, finansieringsmodeller, styrelsearbete och hur skatter och bokföring hanteras mer effektivt.

Proaktivitet ingår alltid

Oavsett vad vi hjälper dig och ditt företag med så kan du alltid räkna med att få tips och tricks för hur du kan förbättra din verksamhet.

Digitalisering och automatisering

Vi har specialistkompetens i att effektivisera ekonomiska och administrativa processer genom digitalisering och automatisering.

Fullservice inom ekonomi – fasta priser

Vi är en fullservicebyrå och erbjuder förutom rådgivning även redovisning, lönehantering och revision i toppklass samt rekryterings- och interimstjänster.

Ekonomiföretag Stockholm

Bygger eller äger du fastigheter?

Fastigheter är ett av våra specialområden. Vi har helhetslösningar där vi är delaktiga i hela processen – från förvärv av mark till upplåtande av lägenheter. Hos oss får ni en ekonomiavdelning som tar ansvar, är uppdaterad kring regelverk och driver de ekonomiska processerna. Vi har hjälpt allt från mindre fastighetskoncerner till större börsnoterade koncerner.

Kunskap av att hjälpa fastighetsbolag

Personligt, långsiktigt och engagerat

För oss är det viktigt att vara personliga och långsiktiga i vårt engagemang med kunder. Vi månar om att vara ansvarstagande, trygga och generösa samtidigt som vi är nytänkande och modiga. Det gör nytta för våra kunder och stärker våra medarbetare. Våra relationer och samarbeten är viktiga för oss och med hjälp av våra nätverk kan vi inom affärsområdet Rekrytering och Interim hjälpa kunder hitta rätt bland kvalificerade kandidater. Tillsammans med våra nätverk blir vi helt enkelt starkare och med goda lösningar inom ekonomi hjälper vi till att göra bra bolag ännu bättre. Vi vill gärna utvecklas och möta framtiden tillsammans med dig.

Praktik

Kontakta oss i Stockholm

Daniel Falk

Daniel Falk

Affärsområdesansvarig
Tjänstebolag
Mejla mig

Camilla Engström

Camilla Engström

Affärsområdesansvarig
Lön
Mejla mig

Lars Jäderström

Lars Jäderström

Affärsområdesansvarig
Revision
Mejla mig

Martin Olving

Martin Olving

Affärsområdesansvarig
Rådgivning
Mejla mig

Åsa Rydström

Åsa Rydström

Affärsområdesansvarig
Fastighetsbolag
Mejla mig

Carl Wilhelm

Carl-Wilhelm​ Guilotte

Försäljningschef (CSO)
Mejla mig

Elin Österberg

Elin Österberg

Ansvarig Investeringsbolag
Mejla mig

Mailbox 375,
111 73 Stockholm

Mån-fre: 08.00-17.00

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.