Våra partnerskap och samarbeten

Med strategiska partnerskap och samarbeten hjälper vi dig med kraftfulla, digitala lösningar som vi anpassar efter dina specifika behov.

partnerskapsida

Så här kan vi hjälpa dig

Flexibilitet och anpassning

Vi är inte bundna till ett visst system, utan använder de verktyg som passar dina behov allra bäst.

En enda kontaktpunkt

Vi kan hjälpa dig med hela din ekonomiprocess och dess system, så du får tid över till din kärnverksamhet.

Djupgående kunskap

I omkring 25 år har vi hjälpt kunder förbättra sina verksamhetsprocesser – för såväl medarbetare som ledning.

Omvärlds-bevakning

Vi håller koll på nyheter och hör av oss kring uppdateringar eller nya verktyg som skulle passa dig

Xledger logotype

Vårt partnerskap med Xledger

Xledger tillhandahåller ett molnbaserat affärssystem som skräddarsys efter önskemål och behov. Systemet är automatiserat, skalbart och erbjuder analysverktyg med tillgång till information på lägsta detaljnivå. Partnerskapet mellan Klara Consulting och Xledger möjliggör och förenklar hanteringen för större koncerner med behov av anpassad rapportering, projektuppföljning, flerbolagshantering och god intern kontroll.

Läs mer om vårt erbjudande kring Xledger.

Vårt partnerskap med Fortnox

Fortnox är ledande inom webbaserad bokföring och affärssystemet består av olika program och tjänster som gör det lättare för dig att driva företag. Systemet är molnbaserat med öppna API:er, vilket innebär att du kan integrera dina egna moduler, som attestering av leverantörsfakturor och kvittohantering. Klara Consulting kan hjälpa dig med uppstart, implementering och anpassning av systemet samt löpande arbete i Fortnox.

Vill du veta mer om vårt erbjudande kring Fortnox?

Flex logotyp

Vårt partnerskap med Flex Applications

När Flex Applications nya system HRM Payroll skulle köras i skarpt läge var det Klara Consulting som var pilotkunden som testade systemet före alla andra. Vi har mångårig erfarenhet av att implementera och bygga funktionalitet kring Flex HRM: ett webbaserat personalsystem med funktionalitet för reseräkningar, HR-stöd, lön, tidrapportering och bemanning/schemaläggning. Vi djupdyker i ditt behov och bygger effektiva lösningar för just dig.

Vill du veta mer om vårt erbjudande kring Flex applications?

MILLNET-logo

Vårt partnerskap med Millnet

Millnet Tid & Projekt är ett modernt molnbaserat projekthanteringssystem. Systemet passar extra väl mot olika typer av konsultbolag där färdiga paketeringar finns mot arkitekter, ingenjörsbyråer, IT-konsulter, advokater, miljökonsulter, bemanningsbolag samt PR och kommunikation. Partnerskapet mellan Klara Consulting och Millnet möjliggör bättre projekthantering och projektuppföljning.

Vill du veta mer om vårt erbjudande kring Millnet?

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 160 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

160+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.