Klara Consulting + studenter = sant

Söker du praktikplats i samband med dina studier? Sök till oss på Klara Consulting. Här får du utvecklas i en varm teammiljö med spännande uppgifter på en modern och växande koncern inom ekonomi, lön och HR. Vi ser fram emot din ansökan!

Praktik på Klara Consulting

Vi söker dig som är:

Vi erbjuder dig:

Flera av våra praktikanter har fått anställning hos oss efter avslutad LIA. Är du vår blivande kollega?

Sök praktik inom lön

Är du intresserad av att praktisera hos oss, mejla oss på praktikant@klaraconsulting.se eller skicka in din ansökan via formuläret.

Jeroen Everts
Jeroen

Kontaktperson inom lön

Belinda Gåhlin
Belinda

Kontaktperson inom lön

Men är min erfarenhet tillräcklig? Hur ansöker jag?

Oroa dig inte! Vi förstår att du som student inte har så mycket arbetslivserfarenhet och tar gärna emot din ansökan ändå. I ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, dina betyg och ett personligt brev där du berättar om vem du är, vad du gör på fritiden, om du har gjort praktik tidigare och annat du tycker är intressant för oss att veta.

Praktik 2

Om oss

Klara Consulting är en koncern som erbjuder tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR. Vi jobbar också med rekrytering och interimslösningar där vi är specialiserade mot ekonomer, löne- och systemspecialister.

Vi är ett gäng på 180 medarbetare och finns på fyra orter i Sverige: Malmö, Stockholm, Västerås och Östersund. Även om vi är många medarbetare har vi en familjär atmosfär och stämning!

Med ett fokus på digitalisering och datadrivna arbetsprocesser vill vi på Klara Consulting underlätta kundens vardag och ge värdefulla insikter som tar kunden till nästa nivå.

Praktik 3

Så här säger några av våra tidigare praktikanter

{{post.company_name}}

{{post.fullname}}

Läs mer

Varför sökte du praktik på Klara Consulting?

Mitt mål var att få arbeta med hela löneprocessen och att få arbeta med flera olika kunder. Jag hade hört gott om Klara Consulting både från lärare på skolan och från personer som var där och höll föredrag. Företaget hade gott rykte och jag förstod att jag skulle lära mig väldigt mycket av att praktisera där.

Klara Consulting

Susann, Junior implementeringskonsult

Läs mer

Hur var praktiken – vad fick du göra?

Skolan hade lagt en bra grund inför praktiken så jag fick köra ”skarpt” tidigt med de sedvanliga uppgifter som ingår i arbetet som lönekonsult. Det var allt från att lägga upp nyanställda i systemen och lönebereda till att ta ut bokföringsrapporter och andra typer av rapporter som kunderna efterfrågade, rapportera statistik och så vidare. Min handledare stöttade mig hela tiden samtidigt som hon visade tillit till min förmåga att kunna själv och gav löpande återkoppling. Det var väldigt roligt just att få komma ut och göra lön ”på riktigt” och jag tyckte att utmaningarna och svårighetsnivån på vad jag fick göra under praktiken följde min utveckling och, med tiden, ökade kunskap väl.

Nina

Klara Consulting

Nina, lönekonsult

Läs mer

Kunskapsbanken

Budget och prognos inför kommande året

Budget och prognos för nästa år

För ett stabilt företag är en genomtänkt budget och prognos avgörande. Vår artikel ger dig insikter, noggranna tips och den kunskap som behövs!

CSRD Hållbarhet

EU:s Nya Hållbarhetsdirektiv: En stor förändring som berör allt fler bolag

Från och med 2024: Det Nya EU-direktivet CSRD. Läs mer om hur dessa förändringar kommer att påverka företag i en större utsträckning!

Utvecklingssamtal, medarbetarsamtal och PU-samtal

Medarbetarsamtal, utvecklingssamtal och PU-samtal

Ett välplanerat medarbetarsamtal är nyckeln till en hållbar och effektiv arbetsplats. Läs mer om hur du genomför ett mer effektivt medarbetarsamtal.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 230 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

230+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.