Trygg revision med auktoriserade revisorer

Oberoende revision som skapar trygghet och reducerar risker.

Revision

Så kan vi hjälpa dig

Auktoriserade revisorer

Hos oss får ni oberoende granskning med auktoriserade revisorer med kvalitetssäkrad kompetens genom FAR.

Kombiuppdrag

Vi erbjuder effektiva kombiuppdrag inom revision och redovisning där du som kund sparar både tid och pengar.

Rådgivning – trygga beslut

Hos oss får du rådgivning och revision som ger möjlighet till trygga affärsbeslut.

Få mer tid över till verksamheten

Vi arbetar med moderna och digitala system som gör uppdragen mer effektiva.

Få hjälp med din revision och ta smartare och bättre affärsbeslut

Du som driver företag vet att både önskedrömmar och mardrömmar kan komma om natten. En oberoende revision bidrar till att du bättre förstår ditt företags verkliga förutsättningar och kan reducera risker. Du blir tryggare i ditt beslutsfattande och gör samtidigt även banker, underleverantörer och andra intressenter tryggare. Vi arbetar med små och stora företag inom många olika branscher och i synnerhet med fastighets- och tjänsteföretag. Våra kunder uppskattar vår ambition att förstå deras verksamhet på djupet. Tack vare insikter från revisionsprocessen får vi en bra förståelse för våra kunders förutsättningar och kan med expertkunskaper ge råd som tillför värden.

Hjälp med revision

Revisionsprocessen

1

Planering med revisorn

I planeringen av uppdraget bör både företaget och revisorn vara involverade. Vi har planeringsmöte för att fastställa revisionens inriktning och omfattning samt för att bestämma tidpunkt med mera för revisionen.

2

Löpande granskning

Sedan sker en löpande granskning av våra auktoriserade revisorer som oberoende granskar ditt företags räkenskaper och bokföring.

3

Bokslutsgranskning

Efter avslutad bokslutsgranskning har vi ett möte som syftar till att lyfta fram de synpunkter, iakttagelser och rekommendationer vi revisorer har efter att ha granskat företagets bokslut.

4

Granskning av årsredovisning

Innan revisionsberättelsen avges, delges företaget vår slutsats av årets granskning.

Ta kontakt med en oberoende revisor nära dig!

Oberoende revision skapar trygghet och reducerar risker. Våra kunder uppskattar vår ambition att förstå deras verksamhet på djupet och den rådgivning som den kan resultera i.

Oberoende
Tystnadsplikt
Kompetens
God revisionssed

Vad säger våra kunder?

”Arbetet har blivit så mycket enklare – även revisorerna uttryckte att Klara Consulting höll en väldigt hög nivå och hade stenkoll på alla siffror.”
Malin Söderström
Operation Smile
”Klara Consulting agerar som en verkligt långsiktig samarbetspartner som bidrar till vår ekonomistyrning. Värderingarna hos våra partners är dessutom lika viktiga som professionaliteten.”
Paula Guillet de Montoux
World Childhood Foundation
Hans Curman
”Vi känner ett stort förtroende för Klara Consulting och har överlåtit hela ansvaret till dem. Klara Consulting agerar alltid etiskt och professionellt.”
Hans Curman
Astrid Lindgrens barnsjukhus

Kunskapsbanken

Redovisning - Tjänstebolag ekonomisk rådgivning

Ekonomiuppföljning för tjänstebolag

5 viktiga nyckeltal + 2 bonusnyckeltal för att identifiera trender!

Starta ditt bolag före 1 januari och få skattefördelar

Starta ditt bolag före 1 januari och få skattefördelar

Starta ditt bolag före 1 januari och få skattefördelar

Nya regler för förmånsbil

Förmånsvärdet för bilförmån justerades den 1 juli 2021. I de flesta fall innebär detta att det blir dyrare att skaffa förmånsbil.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 160 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

160+

Medarbetare

1000+

Kunder

En professionellt genomförd revision skapar värden

Lars Jäderström
Lars Jäderström

Affärsområdesansvarig Revision

Jag heter Lars Jäderström och är affärsområdesansvarig för vår revisionsavdelning. En professionellt genomförd revision skapar värden som trygghet och trovärdighet till din verksamhet. För att komma dit krävs djup insikt i din verksamhet och din bransch. Vi vet vad insikt tillför i vårt arbete. Därför är vår nyfikenhet en av våra största tillgångar. Vi ger oss inte förrän vi har förståelse för din verksamhet och din bransch. Vi älskar att dyka djupt ner i nya världar och förstå oss på dom. När vi kan orientera oss i din fantastiska värld så blir resultatet av revisionen och rådgivningen mer verklighetsförankrad, nyanserad och träffsäker.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har nu skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickats. Vänligen ring till oss.