Vi hjälper ert företag att växa

Som ekonomer ser vi helheten i en organisation. Vi samarbetar med små, medelstora och växande företag som behöver stöd i sin ekonomiprocess. Tillsammans lägger vi grunden för er framtida tillväxt.

Om oss herobild

Vår vision

Med ett proaktivt och resultatinriktat arbetssätt tillsammans med kraftfulla digitala verktyg hjälper vi företag med allt som rör deras ekonomi. Vi vill arbeta verksamhetsnära och ge våra kunder kompetens och lösningar som inte går att få på annat sätt. Vi vill ge dig vad vi kallar ekonomisk klarhet. Det innebär att du ska kunna veta att allt utförs korrekt och i tid, men också att du ska få det underlag du behöver för att fatta kloka beslut. Genom att på djupet förstå våra kunders prioriteringar, styrkor och förutsättningar hjälper vi till att bygga starka företag.

Klara Consultings Manifest

Vi levererar effektiva ekonomitjänster som skapar affärsnytta genom långsiktigt arbete, i nära relation med kollegor och kunder. Vår kompetens och drivkraft ger de viktiga insikterna och de snabba beslutsunderlagen som våra kunder behöver för att fortsätta växa. Vi kallar det ekonomisk klarhet – en trygghet och en innovationskraft.

Fem pelare

Naturliga valet för branschens bästa medarbetare.
Aktivt och proaktivt affärsmannaskap som bottnar i att lyssna och leverera på kundens behov.
Kunderbjudande i världsklass genom best of breed strategi, där marknadens bästa system anpassas efter kundens behov.
Helhetserbjudande genom komplettering av närliggande tjänster.
Fortsatt organisk och förvärvad tillväxt.

Om Klara Consulting

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 350 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

om oss - Klara Consulting

VD har ordet

”Klara Consulting är en ny koncern, med erfarenheter som spänner över snart 25 år. Från att vara separata mindre bolag kan vi nu utnyttja kraften i att vara en stor aktör, samtidigt som vi värnar om våra främsta styrkor från tidigare: det täta och personliga samarbetet med våra kunder, kontinuiteten i våra arbetsgrupper och världens bästa medarbetare.”
– Magnus Ramfelt, VD Klara Consulting

VD har ordet

Vår kultur bygger på tillit, kunskap och glädje som sprider sig internt och till våra kunder. Så snart du kliver innanför våra dörrar ska du känna dig välkommen. Vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans kan vi växa ännu starkare.

Läs om våra KC ambassadörer

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Klara Consulting? Läs om några av våra KC ambassadörer och deras egna berättelser om hur de upplever sitt jobb och sin utveckling.

{{post.working_title}}

{{post.fullname}}

Läs mer

”Jag har hittat min bana”

Jenny har arbetat på Klara Consulting sedan januari 2022. Hon började sin anställning som lönekonsult och har på kort tid även axlat en ny roll i implementationsgruppen.

”På tre månader har jag lärt mig massor”

Johanna har arbetat på Klara Consulting sedan februari 2022. Efter avslutad yrkesutbildning till ekonomi- och redovisningsassistent var hon rustad för sitt första heltidsjobb och jobbar nu med olika uppdrag åt sina kunder.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.