Få hjälp med lönehantering – tryggt och kostnadseffektivt.

Outsourca er lönehantering till erfarna & auktoriserade lönekonsulter.

Lön - lönehantering

Hur du kan få hjälp med lönehantering

Auktoriserad lönekonsult

Vi är auktoriserade lönekonsulter med kvalitetssäkrad kompetens genom SRF konsult. En auktoriserad lönekonsult hos Klara Consulting hanterar lön för företag i alla storlekar och branscher.

Få mer tid över till verksamheten

Lön, den viktigaste funktionen ur ett medarbetarperspektiv, men kanske den svåraste och mest tidskrävande för arbetsgivaren.

Digitala verktyg för tid, reseräkning och utlägg

Med oss får ni enkla, smidiga och kostnadseffektiva sätt att rapportera tid, reseräkning och utlägg. Vi skräddarsyr systemen efter era behov.

En personlig kontakt

Hos oss får du en och samma kontaktperson som du kan vända dig till med personal-, löne- och HR-frågor.

Outsourca er lönehantering till en auktoriserad lönekonsult

En trygg och pålitlig partner för din löneadministration

För många företag har det visat sig vara kostnadseffektivt att outsourca sin lönehantering. Outsourcing handlar om att få hjälp med lönehantering för att frigöra tid till att kunna fokusera på kärnverksamheten. Vi garanterar att lönen blir rätt, betalas ut i tid, följer rådande lagar och regler samt uppfyller samtliga krav för GDPR. Vi hanterar lön för företag i alla storlekar och branscher.

Vi sköter rapportering till olika myndigheter och skräddarsyr månatliga rapporter efter era behov.

Outsourca och effektivisera er lönehantering

Outsourca er lönehantering – med noggrannhet och precision

Outsourcing lön frigör tid och kraft som ni kan lägga på att driva ert företag och fokusera på det ni gör bäst. Ett stort fokus på kärnverksamhetens olika delar främjar hög kvalitet, vilket är avgörande för en välmående och växande verksamhet. Ni kan också få mer tid för kvalitativt analysarbete eller bättre stöttning av medarbetare i hr-frågor – ytterligare två faktorer som lägger en bra och stabil grund för tillväxt.

Genom att outsourca er lönehantering till oss får ni tillgång till en dedikerad och erfaren partner som tar ansvar för att allt flyter smidigt. Vi ser till att era anställda får korrekta och rättvisa löner i tid. Våra auktoriserade lönekonsulter besitter hög expertis inom löneadministration. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att era löner hanteras effektivt och i enlighet med alla gällande lagar och regler. Genom att outsourca denna process till oss kan ni frigöra tid och resurser som kan investeras i er kärnverksamhet och bidra till dess tillväxt och framgång.

Flexibla och skräddarsydda lönelösningar

Vi förstår att lönehantering kan vara en tidskrävande och komplex process för företag i alla storlekar. Därför har vi skapat skräddarsydda lösningar för att underlätta och effektivisera er löneadministration.

1–15 anställda

16–49 anställda

50–249 anställda

250+ anställda

Hjälp med lönehantering med rätt kompetens

Klara Consultings erfarna lönekonsulter har kvalitetssäkrad kompetens genom SRF konsult.

Genom att säkerställa kvalitet med en auktoriserad lönekonsult får företag proaktiv hjälp och kvalitativ rådgivning – i vår artikel berättar vi mer:

Läs hela artikeln i kunskapsbanken
Hjälp med lönehantering

Våra auktoriserade lönekonsulter arbetar med följande lönesystem

Visma logotype
Flex applications logotype
Kontek logotype
Hogia logotype

Kunskapsbanken

Fora - Stora förändringar from år 2024

Fora – stora förändringar fr.o.m. år 2024

Stora förändringar i Fora-rapporteringen från och med år 2024. Läs mer om vem det berör och vad syftet med förändringen är.

Nyckeltal att ha koll på

Nyckeltal du ska ha koll på!

Vill du vara säker på att ditt företag går åt rätt håll? Då är det viktigt att ha koll på de rätta nyckeltalen. Vi har samlat de viktigaste nyckeltalen du behöver ha koll på för att ta din företagsprestation till nästa nivå.

Traktamente

Vad är traktamente?

Traktamente är en kostnadsersättning för ökade levnadskostnader under en tjänsteresa eller tillfälligt arbete på annan ort. Här är vad du behöver veta om traktamente och när det kan användas.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 230 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

230+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.