Dags för nästa steg i karriären?

Här hittar du tjänster till oss på Klara Consulting eller till något av våra kundföretag. Ekonomer, löneproffs och systemspecialister. Välkomna!

Rådgivning ekonomisk

Redovisning

Låt oss bli din ekonomiavdelning. Vi driver de ekonomiska processerna genom ansvarsfullt och proaktivt arbete med ert bästa i fokus. Vi hjälper även med rådgivning och operativ rapportering.

Läs mer

Lön

Outsourca er lönehantering till erfarna och auktoriserade lönekonsulter för korrekta löner i rätt tid. Vårt partnerskap präglas av hög kunskap, trygghet och kostnadseffektivitet.

Läs mer

Revision

Skapa trygghet och reducera risker genom en oberoende revision från våra auktoriserade revisorer. Få värdefulla insikter för att fatta bättre affärsbeslut.

Läs mer

Rekrytering & Interim

Rätt person på rätt plats. Vi specialiserar oss mot ekonomer, löne- och systemspecialister och hjälper kunder och kandidater genom processen. Tillsammans gör vi bra företag bättre.

Läs mer

Om Klara Consulting

Klara Consulting är den nybildade koncernen med djupa rötter. År 2021 beslutade sig KlaraPapper – grundat 1997 – och MPC Consulting – grundat 2007 – att gå samman för att skapa en av Sveriges största aktörer inom outsourcad ekonomi. Med sig in i koncernen fanns tack vare tidigare förvärv också EkonomiPorten AB, JL Ekonomi AB, webbyrån Nitea AB och IT-byrån Spree. De kompletterande kompetenserna ger Klara Consulting en stark och unik position på marknaden.

Vi är en flerfaldigt prisbelönt koncern med omkring 160 medarbetare och har kontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Östersund. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

Lediga jobb på Klara Consulting

Klara Consulting genomsyras av driv, värme och engagemang. Här samlas medarbetare som vill ge kunder kompetens och lösningar som inte går att få på annat sätt. Vi brinner för att ständigt hitta nya sätt att stärka och utveckla våra medarbetare. Är du vår nya kollega?

Lediga jobb hos våra kundföretag

Vi har starka samarbeten med våra kundföretag och månar om smidiga och vägledande bemannings- och rekryteringsprocesser där vi matchar rätt kompetens med rätt tjänst. Låt oss hjälpa dig ta nästa steg i karriären.

Registrera ditt CV hos oss

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 230 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

230+

Medarbetare

1000+

Kunder

Pricksäkerhet, noggrannhet och kvalitet för en lyckad process

Ulf Appelgren
Ulf Appelgren

Affärsområdesansvarig Rekrytering
och interimstjänster

Hallå! Ulf Appelgren, affärsområdeschef för rekrytering och interimstjänster, här! Jag och mitt team har många års erfarenhet av personalförsörjning och vet vad pricksäkerhet, noggrannhet och kvalitet innebär. För oss är det viktigt att resultatet av vår insats blir enligt era önskemål, men också vägen dit är av största vikt. Genom en transparent rekryteringsprocess, snabb återkoppling till kund och kandidat samt lyhördhet och flexibilitet kan vi ge en professionell upplevelse i alla led. Vi strävar alltid efter att skapa en god och förtroendegrundad relation innan vi sätter igång. Vi ser fram emot att lära känna dig och skapa ett gott samarbete tillsammans!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.