Ekonomisk rådgivning och specialisttjänster

Våra ekonomiska rådgivare och specialister hjälper dig med frågor som rör din verksamhet. Det gäller bland annat ekonomisk rådgivning inom redovisning, moms och skatt eller inom finansiell rapportering och regelverksfrågor.

Rådgivning ekonomisk

Så kan vi hjälpa dig

Finansiell rapportering och regelverk

Vi stöttar dig i finansiell rapportering, som rapportering enligt regelverk som IFRS eller intern rapportering som utgör beslutsstöd för verksamheten.

Redovisning, moms och skatt

Våra konsulter hjälper dig med frågor inom redovisning, moms och skatt med din verksamhets behov i fokus – från enkla frågor till komplexa utredningar.

Bolagsbildning och bolagsfrågor

Våra tjänster kring bolagsbildning hjälper dig att komma igång, och vi är ett stöd i alla frågor du har när du startar upp och växer med ditt bolag.

Våra specialisttjänster

Vi hjälper dig med ekonomistyrning, riskhantering, regelefterlevnad, effektivisering, kartläggning av processer/rutiner, cashmanagement, investering, finansiering och att ta fram policyer, mallar och modeller.

Ekonomisk rådgivning inom ekonomi och redovisning

Ekonomisk rådgivning har stor betydelse för många företag som söker hjälp med ekonomin. Våra auktoriserade redovisningskonsulter erbjuder ekonomisk rådgivning utöver den löpande bokföringen, redovisningen och ekonomiska rapportering.

Våra specialisttjänster tillsammans med ekonomisk rådgivning hjälper dig med många av företagets viktigaste ekonomiska händelser och beslut.

Ekonomisk rådgivning

Ekonomisk rådgivning för investmentbolag

Klara Consulting erbjuder kundanpassad ekonomisk rådgivning för dig och ditt företag beroende på vilket typ av företag du har och vilken verksamhet du bedriver. En del företag kan ha stort behov av affärsrådgivning för att utveckla och förverkliga affärsidéer för företaget medan andra har behov av skatterådgivning. Vi har över 15 års erfarenhet och ett brett nätverk med specialister för de mest komplicerade frågorna kring investmentbolag.

Vi har idag en djup förståelse och ett omfattande strukturkapital kring hanteringen av alltifrån noterade och onoterade innehav till investeringar i utländska private equity-fonder till aktivt förvaltade värdepappersportföljer.

Minska risker och öka din lönsamhet

Det kan vara svårt att orientera sig kring lagar, krav och regler. Där är vi ett stöd för företag genom att fokusera på vad som är relevant vägledning för verksamhetens specifika behov. På samma sätt arbetar vi för att den finansiella rapporteringen ska ge förståelse för och vara en analys av företagets ekonomiska utveckling. Vi vill ge rådgivning som svarar på specifika frågor och ger verktyg för en verksamhet att nå nästa nivå. Under 20 års tid har vi byggt upp ett starkt nätverk av samarbetspartner.

Vi hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet, spara tid och minska risker.

Öka lönsamheten och minska riskerna

Kunskapsbanken

Holdingbolag, när passar det?

Holdingbolag – när behövs det?

I affärsvärlden hanterar vissa företag utmaningar med lätthet medan andra kämpar för att hålla sig på banan. En möjlig framgångsfaktor kan vara företagsstrukturen, närmare bestämt holdingbolag. Läs mer om dess strategiska roll!

Fora - Stora förändringar from år 2024

Fora – stora förändringar fr.o.m. år 2024

Stora förändringar i Fora-rapporteringen från och med år 2024. Läs mer om vem det berör och vad syftet med förändringen är.

Förmånsbil eller tjänstebil?

Förmånsbil eller tjänstebil?

Företag som vill erbjuda förmåner till sina anställda väljer ofta att tillhandahålla en förmånsbil eller tjänstebil. Men vad är skillnaden mellan dessa och vilket alternativ passar din verksamhet?

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 230 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

230+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.