Dags för nästa steg i karriären?

Här hittar du tjänster till oss på Klara Consulting eller till något av våra kundföretag. Oavsett vad, här växer din karriär. Ekonomer, löneproffs och systemspecialister. Välkomna!

Lediga jobb på Klara Consulting

Klara Consulting genomsyras av driv, värme och engagemang. Här samlas medarbetare som vill ge kunder kompetens och lösningar som inte går att få på annat sätt. Vi brinner för att ständigt hitta nya sätt att stärka och utveckla våra medarbetare. Är du vår nya kollega?

Lediga jobb hos våra kundföretag

Vi har starka samarbeten med våra kundföretag och månar om smidiga och vägledande bemannings- och rekryteringsprocesser där vi matchar rätt kompetens med rätt tjänst. Låt oss hjälpa dig ta nästa steg i karriären.

Registrera ditt CV hos oss

Vad säger våra medarbetare?

Jeroen Everts

Lönekonsult

”Som anställd blir du verkligen sedd och lyssnad på. Våra chefer vill att vi mår bra och de bryr sig om din personliga utveckling. Jag som är intresserad av ekonomisystem har fått lära mig två nya på det dryga ett och ett halvt år som jag varit anställd. Kombinationen av självledarskap och samarbete mellan kollegorna är något jag verkligen uppskattar. Det finns alltid en kollega som vill hjälpa till och vi samarbetar både i våra team och mellan våra avdelningar för att kunna hjälpa kunden på bästa sätt. Det gör också att vi hela tiden utvecklas och lär av varandra. Jag trivs väldigt bra på Klara Consulting.”

Johanna Andersson

Gruppchef, partner och redovisningskonsult fastighetsbolag

”Som nyexaminerad hade jag en stark vilja att växa inom ekonomi. Under mitt första år arbetade jag med leverantörreskontra som var en otroligt bra kickstart, samtidigt som det gav mig en stabil kompetensgrund och trygghet för att sikta vidare. Därefter har jag växlat upp inom redovisning och fokuserat mot fastighetsbranschen. Organisation och personal är något som ligger mig varmt om hjärtat, så att axla rollen som gruppchef samt delägare till följt av vårt incitamentsprogram för partnerskap var ett givet beslut för att fortsatt växa på ett personligt plan och parallellt ge mitt bidrag till att medarbetare får möjlighet och eget driv att göra detsamma.”

Ingela Prtic

Redovisningskonsult

”I flera år har vi samlats för att jogga eller promenera på lunchen. Vi har också representerat organisationen i motionslopp och swimrun. Under pandemin startade vi pausgympa digitalt och ledningen tog även in en träningsprofil som gav oss utmaningar under tio veckor, indelade i våra arbetsgrupper. De här stunderna tillsammans ger oss som företag och anställda mycket glädje, energi och god stämning. Det är ett uppskattat inslag och det är väldigt roligt att Klara Consulting stöttar oss att ha en bra balans mellan motion och arbete. Vi ser att rörelse gör att många mår bättre i vardagen och den sprider även leenden.”

Magnus Ramfelt
Magnus Ramfelt

VD

”Vår ambition är att vara bäst på det vi gör. Tillsammans med alla medarbetare arbetar jag för att vi ska fortsätta utvecklas, både som personer och i våra yrkesroller. Jag tror stenhårt på att medarbetare som trivs på sin arbetsplats gör det bästa jobbet, därför är det så viktigt att alla känner sig trygga och uppskattade. Att våra medarbetare stannar länge hos oss ser jag som ett kvitto på att man trivs och det gör mig stolt att vara VD på ett företag som genomsyras av så mycket kunskap, värme och serviceanda.”