Vårt partnerskap med Xledger

Världsledande affärssystem som möjliggör smidig rapportering och uppföljning på koncernnivå – ett kraftfullt verktyg för fastighetsbolag.

Xledger

Detta får du:

Molnbaserat affärssystem

Våra medarbetare har lång och bred erfarenhet av att arbeta åt fastighetsbolag.

Automatiserat och skalbart

Systemet är skalbart efter dina behov och erbjuder automatisering av processer.

Rollbaserad behörighetsstyrning

Erbjuder stora bolag och koncerner möjlighet till smidig intern kontroll.

Anpassningsbara analysverktyg

Ger möjlighet till insamling av data på detaljnivå helt efter behov

Molnbaserat, automatiserat och detaljerat

Xledger har sedan starten 2000 framgångsrikt utvecklat sitt molnbaserade affärssystem och har kunder över hela världen. Affärssystemet är snabbt, enkelt, ger full kontroll och översikt över din verksamhet. Xledger har detaljerade rapportverktyg, hög säkerhet och du har tillgång till systemet oavsett var du befinner dig – från vilken enhet som helst.

Xledger

Genom partnerskap med Xledger kan vi hjälpa dig med:

Ekonomistyrning på koncernnivå

Du får ett affärssystem som hanterar koncerner och grupper av bolag där koncernen är huvudbegreppet. Du begränsas inte av det enskilda bolaget – projektuppföljning kan ske på gruppnivå, helt efter önskemål och behov. Vi kan registerstyra och anpassa rapportering och projektuppföljning över flera bolag, oavsett var kostnaden finns.

Uppföljning på fem dimensioner

Xledger ger möjlighet till uppföljning på upp till fem dimensioner. Du kan dessutom skapa hierarkier och regelverk för dimensionsuppföljningen, vilket kraftigt förenklar hantering och uppföljning av verksamheten. I slutändan kan du som kund få skräddarsydda rapporter efter dina behov.

Rollbaserad behörighetsstyrning

Systemet bygger på behörighetsstyrning via roller vilket uppfyller större bolag/koncerners krav på intern kontroll. Med Xledger minskar du det administrativa arbetet genom regelverk och kopplingar till andra system och banker.

Vi hjälper dig att implementera ett skräddarsytt affärssystem

Med Klara Consulting får du gedigna kunskaper i Xledger, kombinerat med lång erfarenhet av fastighetsbranschen och flerbolagshantering. För en koncern med över 50 bolag är ett helhetstänk avgörande för korrekt och enhetlig rapportering. Eftersom fastighetsprojekt löper under lång tid fokuserar vi även på att din projektuppföljning ska vara enkel och ge god intern kontroll.

Vi hjälper dig integrera affärssystem med fastighets- och koncernsystem utifrån din verksamhet och affärsmodell med automatisering som ledord. Vi vet vad branschen kräver och hur olika system presterar, det gör att vi kan hjälpa dig att snabbt komma igång i Xledger.

Xledger

Kundcase

{{post.company_name}}

{{post.fullname}}

Läs mer

Framgångsrik rekrytering bidrog till effektiv tillväxtresa.

”Ekonomi-relaterad rekrytering går direkt till Klara Consulting om behov skulle uppstå framöver.”

Zander & Ingeström

Marcus Wigren

Läs mer

Från startup till börsnoterad med ekonomihjälp från Klara Consulting

”Klara Consulting har tänkt utanför boxen, varit flexibla och förstått hur de ska hjälpa oss.”

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 160 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

160+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.