Vi hjälper dig med rekrytering & interim

Klara Consulting matchar rätt kompetens med rätt tjänst. Vi är specialiserade mot ekonomer, löne- och systemspecialister och hjälper kunder och kandidater genom hela processen.

Rekrytering interim

Så kan vi hjälpa dig

Våra rekryterings- och interimstjänster utgår alltid från våra kunders och kandidaters behov och vi ger personlig rådgivning och stöd genom hela processen. Processen genomsyras av engagemang, flexibilitet och täta dialoger. Med kraftfulla rekryteringsverktyg och kvalificerade kandidater hjälper vi till att lokalisera rätt kompetens för rätt tjänst.

Våra rekryterings- och interimstjänster

Konkurrensen om den bästa kompetensen är hård. Med attraktiva jobbannonser, ett specialiserat nätverk och en noggrann process hjälper vi företag hitta sin nästa medarbetare – oavsett om ni behöver rekrytera långsiktigt eller täcka upp för ett tillfälligt behov. Med vår flexibla interims- och bemanningslösning är vi med dig hela vägen från utformning av kravprofil till att kandidaten erbjuds jobbet, samt under kandidatens uppdrag hos er.

Rekryterings och interimstjanster

Rekrytering med Klara Consulting

1

Inledande möte

Vi sammanställer de viktigaste kraven för tjänsten.

2

Annonsering

Vi utformar en attraktiv annons och publicerar i rätt kanaler.

3

Sökning och urval

Med våra rekryteringssystem och sökverktyg hittar vi kandidater som matchar kravprofilen.

4

Intervju

Vi kallar kandidater till intervju med rekryteringskonsulten på Klara Consulting.

5

Presentation av kandidater

De kandidater som gått vidare i processen presenteras för kunden.

6

Kundintervju

Kunden kallar de aktuella kandidaterna till intervju.

7

Återkoppling

Vi diskuterar kandidaterna med kunden och tar referenser.

8

Jobberbjudande

Den lediga tjänsten erbjuds till kandidaten som bäst matchar kravprofilen.

Vad säger våra kunder?

”Jag behöver en stark ekonomiavdelning. Vid tillfälliga toppar eller rekrytering är Klara Consulting det självklara valet för mig.”
Anders Olsson
SW Automatik
”Jag har hela tiden upplevt en bra återkoppling. Vi hade inte all tid i världen på oss och därför var man noga med att hålla mig uppdaterad. Det var en väldigt proffsig process.”
David Rylander-Leijon
Constant Clean
”Ibland är man på intervju och hör inget på två, tre veckor och får plötsligt ett samtal. Här kände jag att bollen var i rullning hela tiden. Jämfört med tidigare processer gick det här mycket smidigare.”
Christian Lundén
Constant Clean

Kunskapsbanken

Säkra upp personal inför och efter semestern

Behöver er ekonomiavdelning nya medarbetare på plats efter semestern, eller tillfällig avlastning under sommaren? Var ute i god tid för bästa resultat.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 160 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

160+

Medarbetare

1000+

Kunder

Pricksäkerhet, noggrannhet och kvalitet för en lyckad process

Ulf Appelgren
Ulf Appelgren

Affärsområdeschef Rekrytering
och interimstjänster

Hallå! Ulf Appelgren, affärsområdeschef för rekrytering och interimstjänster, här! Jag och mitt team har många års erfarenhet av personalförsörjning och vet vad pricksäkerhet, noggrannhet och kvalitet innebär. För oss är det viktigt att resultatet av vår insats blir enligt era önskemål, men också vägen dit är av största vikt. Genom en transparent rekryteringsprocess, snabb återkoppling till kund och kandidat samt lyhördhet och flexibilitet kan vi ge en professionell upplevelse i alla led. Vi strävar alltid efter att skapa en god och förtroendegrundad relation innan vi sätter igång. Vi ser fram emot att lära känna dig och skapa ett gott samarbete tillsammans!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har nu skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickats. Vänligen ring till oss.