Pressmeddelande
STOCKHOLM, 30 september 2021

Ny storspelare inom ekonomitjänster

I april 2021 gick de växande ekonomiaktörerna KlaraPapper och MPC Consulting samman för att bilda en gemensam koncern. I dag ser Klara Consulting dagens ljus, som en av landets största aktörer inom ekonomitjänster.

Med 160 medarbetare och en omsättning på nära 200 miljoner kan Klara Consulting erbjuda kraftfulla ekonomitjänster från dag ett. Kärnverksamheten är lön, värdeskapande rapportering och outsourcade ekonomiprocesser.

Hos Klara Consulting kan ett bolag göra hela resan från nystartat till listat – alla relaterade tjänster ryms inom bolagets erbjudande.

– Vi har en enormt bred kompetens, toppad med specialistkunskaper inom flera affärsområden. Kombinerat med vårt verksamhetsnära arbetssätt kan vi hjälpa kunder att uppnå sin fulla potential, säger Magnus Ramfelt, VD på Klara Consulting.

I koncernens DNA finns ett småbolagstänk där kontinuitet i uppdrag och leverans är en självklarhet. Klara Consulting ska utvecklas tillsammans med trygga kunder och medarbetare och med kvalitet och kontinuitet som ledord. För bolagets existerande kunder blir erbjudandet större, samtidigt som den personliga kontakten består.

Med ett fokus på digitalisering och datadrivna arbetsprocesser ska Klara Consulting underlätta kundens vardag och ge värdefulla insikter som tar kunden till nästa nivå.

– Vår ambition är att vara bäst på det vi gör. Vi vill vara det självklara förstahandsvalet för företag som vill outsourca sin ekonomi, säger Martin Sandstedt, vice VD på Klara Consulting. Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 160 medarbetare och över 1 000 kunder är vår målsättning att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster. www.klaraconsulting.se

För frågor om pressreleasen, kontakta:

Magnus Ramfelt, VD Klara Consulting
E-post: magnus.ramfelt@klaraconsulting.se
Tel: 08 522 49 700

Martin Sandstedt, vice VD Klara Consulting
E-post: martin.sandstedt@klaraconsulting.se
Tel: 0708-85 70 70