Pressmeddelande
STOCKHOLM, 14 februari 2024

Klara Consulting Expanderar Sin Verksamhet – Förvärvar Rasberg ekonomi

Klara Consulting, en av Sveriges ledande ekonomitjänsteföretag, har framgångsrikt förvärvat Rasberg ekonomi AB, en redovisningsbyrå med säte i Örebro. Detta stärker ytterligare Klara Consultings position på marknaden.

Rasberg ekonomi är en redovisningsbyrå i Örebro med sex anställda som erbjuder ekonomitjänster till fasta priser; såsom bokföring, skattehantering, bokslut, deklarationer, företagsregistreringar, ekonomisk rådgivning och lönehantering till små och medelstora företag.

Therese Nyström, kontorschef för Klara Consulting i Västerås, och numera också kontorschef för det nya förvärvet i Örebro: ”Jag är jätteglad över möjligheten och förtroendet att få integrera en ny byrå i Klara Consulting. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och växa tillsammans. Jag tror att både medarbetare och kunder kommer att gynnas av denna affär.”

Rasberg ekonomi är en Srf auktoriserad byrå vilket visar på rätt kompetens och god kvalitetsnivå. Med flera auktoriserade konsulter inom redovisning och affärsrådgivning ges möjlighet till värdefull hjälp och kvalificerad rådgivning för kunderna.

Daniel Storm, VD för Rasberg ekonomi: ”Redan i vår första kontakt med Klara Consulting kände vi ett engagemang och en värme som fångade vårt intresse. Det tydliga fokus som finns på människor gör oss övertygade om att vägen framåt blir ljus, både för våra kunder och våra medarbetare.”

Förvärvet av Rasberg ekonomi är en del av Klara Consultings planerade tillväxtresa, med målet att bli det självklara förstahandsvalet för företag som vill outsourca sin ekonomi.

Om Klara Consulting

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i deras ekonomiprocess. Med omkring 350 medarbetare och över 2 000 kunder strävar vi efter att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Besök oss på www.klaraconsulting.se.

Om Rasberg ekonomi

Familjeföretaget Rasberg ekonomi grundades 2013 och har de senaste åren drivits av syskonen Daniel Storm och Elin Rasberg. Sedan starten har Rasberg ekonomi hjälpt små och medelstora företag främst i Örebroområdet med redovisning, lön, bokslut och goda råd. Byrån är Srf auktoriserad, har stort fokus på hur det upplevs att vara kund, och jobbar till största del med fasta priser. Besök www.rasbergekonomi.se för mer information.

För mer information, kontakta:

Magnus Ramfelt, VD Klara Consulting
E-post: magnus.ramfelt@klaraconsulting.se
Tel: 08 522 49 700

Therese Nyström, Kontorschef Rasberg ekonomi
E-post: therese@rasbergekonomi.se
Tel: 070 445 97 79