Pressmeddelande
STOCKHOLM, 19 december 2023

Klara Consulting Expanderar Sin Verksamhet – Förvärvar Norra Redovisnings Huset

Klara Consulting, en av Sveriges ledande ekonomitjänsteföretag, har framgångsrikt förvärvat Norra Redovisnings Huset AB, en etablerad redovisningsbyrå med säte i Sigtuna. Detta stärker ytterligare Klara Consultings position på marknaden.

Norra Redovisnings Huset är känt för sin välorganiserade verksamhet och starka varumärke i Sigtuna, Märsta och omnejd. Byrån, grundad 2004, har 17 anställda och erbjuder omfattande redovisningstjänster såsom bokföring, skattehantering, bokslut, deklarationer, företagsregistreringar, ekonomisk rådgivning och lönehantering för små och medelstora företag.

Magnus Ramfelt, VD för Klara Consulting, uttrycker sin glädje över förvärvet: ”Vi är väldigt glada att Norra Redovisnings Huset valde att fortsätta sin resa med oss som ägare. Bolaget är väldigt välskött och har ett härligt konsultteam i Märsta. Vi tror att både medarbetare och kunder kommer att gynnas av denna affär.”

Norra Redovisnings Huset har en betydande andel auktoriserade konsulter, vilket fungerar som en kvalitetsstämpel för deras kompetens och erfarenhet. Denna djupa kunskap möjliggör proaktiv hjälp och kvalificerad rådgivning för kunderna.

Johan Sandberg, VD för Norra Redovisnings Huset, ser fram emot framtiden: ”Vi kände direkt att Klara Consultings företagskultur stämmer väl överens med vår. Med en större organisation i ryggen kommer vi nu kunna fortsätta fokusera på vår tillväxt.”

Förvärvet av Norra Redovisnings Huset är en del av Klara Consultings planerade tillväxtresa, med målet att bli det självklara förstahandsvalet för företag som vill outsourca sin ekonomi.

Om Klara Consulting

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i deras ekonomiprocess. Med omkring 350 medarbetare och över 2 000 kunder strävar vi efter att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Besök oss på www.klaraconsulting.se.

Om Norra Redovisnings Huset

Norra Redovisnings Huset AB har varit verksamt inom redovisningsbranschen sedan 2004 med kontor i Märsta i Sigtuna. Byrån har flera auktoriserade konsulter inom redovisning och lön med lång erfarenhet. De erbjuder omfattande tjänster, från bokföring, skatt, bokslut och deklarationer till företagsregistreringar, ekonomisk rådgivning och lönehantering. Som medlemmar i Srf Konsulterna uppfyller de kraven på vidareutbildning, ansvarsförsäkring och etiska regler. Besök www.nrh.se för mer information.

För mer information, kontakta:

Magnus Ramfelt, VD Klara Consulting
E-post: magnus.ramfelt@klaraconsulting.se
Tel: 08 522 49 700

Johan Sandberg, VD Norra Redovisnings Huset
E-post: johan.sandberg@lania.se
Tel: 08-592 516 30