Ekonomihjälpen för Microsoft Dynamics Business Central

Få tillgång till ekonomer som kan Microsoft Dynamics Business Central, NAV och Navision

  • Rekrytering av rutinerade systemekonomer med kompetens inom Microsoft Business Central och NAV.
  • Interimskonsulter inom ekonomi med passion för affärssystemet.
  • Outsourca specifik ekonomihantering till redovisningskonsulter som jobbar dagligen i Business Central och NAV.
  • Förstärk kompetensen vid implementationer eller arbetstoppar.
  • Ge den egna ekonomiavdelningen utbildning inom ekonomimodulen, moms och lager.

Vi vet att det kan vara svårt att få full effekt av er investering i Microsoft Dynamics Business Central (vi har bl.a. skrivit om det i vår blogg). Som grundare till användarföreningen för Microsoft Dynamics Business Central och NAV i Sverige har vi stor erfarenhet om utmaningarna hos de bolagen.

Beroende på var någonstans ert företag befinner sig i sin tillväxtresa så är behoven annorlunda. Ett ungt nystartat bolag väljer ofta att outsourca delar av ekonomifunktionen medan mer mogna bolag behöver stöd med rekrytering eller att utbilda den egna ekonomifunktionen.

Hos oss kan du få hjälp oberoende av var i din resa ditt bolag befinner sig. Vi har paketerade erbjudanden runt ovan tjänster, utformade för att ge en snabb förbättring för varje ekonomiavdelning.

Er ekonomifunktion får de bästa förutsättningarna för att ta tillvara på kraften i Microsoft Dynamics Business Central. Samtidigt kan ni också skapa en trygghet i en partner som kan hjälpa er med era föränderliga behov.

Vi är experter på ekonomifunktionen inom Business Central och NAV och ser fram emot att hjälpa er framåt. Kontakta oss för mer info om våra tjänster.

Kontakta oss!

Fyll i ett par uppgifter så kommer vi att återkomma snarast.