Bli en del av vårt lönenätverk!

Ta del av ett spännande nätverk där vi utbyter tankar och erfarenheter, får inspiration och kunskap från experter och bygger relationer med branschkollegor.

Lönenätverk herobild

Kompetensutvecklande möten för dig som arbetar med lön

Arbetar du med lönefrågor i Stockholm? Söker du ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag? Om svaret är JA är du välkommen att bli en del av Klara Consultings lönenätverk!

Hur går det till?

Vi kommer ha fyra träffar per år. Träffarna inleds med en kortare föreläsning och fortsätter med diskussioner kring ämnet. Vi kommer också ha workshops kring speciella teman. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna: ämnen och föreläsare. Tillsammans vill vi utmana, utveckla och skapa verklig nytta för varandra. Nätverket är kostnadsfritt och du kan anmäla dig när som helst under året. Vi förväntar oss att du aktivt och kontinuerligt kan delta i nätverket.

Lönenätverk diskussion

Kunskapsutbyte och lärande att ta med dig i ditt arbete

Omvärldsbevakning och trendspaningar som håller dig uppdaterad

Inspirerande föreläsningar kring olika lönefrågor

Lönenätverk, payroll group

Några lönefrågor vi kan komma att diskutera:

Pensioner

Lönekonsultens roll

Kvalitetssäkring av löneprocessen

Lönesystem och försystem

GDPR

Aktuella nyheter

Lön och HR- Nyckeltal

Nätverket är kostnadsfritt och erbjuder flertalet träffar där vi utbyter tankar och erfarenheter med branschkollegor. Vid anmälan kommer ett välkomstmejl som innehåller information om de kommande träffarna. Välkommen!

Har du frågor om nästa träff eller nätverket? Mejla oss på lonenatverk@klaraconsulting.se

Poni lönenätverk
Shqiponje Ferati

Nätverksansvarig
E-post

HR-nätverk Sladjana
Sladjana Grbic

Nätverksansvarig
E-post

Kunskapsbanken

Utvecklingssamtal, medarbetarsamtal och PU-samtal

Medarbetarsamtal, utvecklingssamtal och PU-samtal

Ett välplanerat medarbetarsamtal är nyckeln till en hållbar och effektiv arbetsplats. Läs mer om hur du genomför ett mer effektivt medarbetarsamtal.

7 tips inför utvecklingssamtalet

7 tips för ett lyckat utvecklingssamtal

Utvecklingssamtal handlar inte bara om att ställa frågor och få svar, utan också om att skapa en öppen dialog där medarbetare känner sig hörda. Läs mer om hur utvecklingssamtal kan bli nyckeln till tillväxt och styrka för både dig och dina medarbetare.

Fora - Stora förändringar from år 2024

Fora – stora förändringar fr.o.m. år 2024

Stora förändringar i Fora-rapporteringen från och med år 2024. Läs mer om vem det berör och vad syftet med förändringen är.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 400 medarbetare och över 4500 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

400+

Medarbetare

4500+

Kunder

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.