Ekonomitjänster för ditt företag i Strängnäs

Kontor Strängnäs

Så kan vi hjälpa dig

Redovisning

Våra auktoriserade redovisningskonsulter kan intyga att redovisningen följer Rex- Svensk standard för redovisningsuppdrag, genom att rapportera om årsredovisning.

Lön

Outsourca lönehanteringen och låt oss bli din löneavdelning. Våra erfarna konsulter har expertis inom lön och är ett proaktivt stöd för chefer och ekonomi.

Rådgivning

Rådgivning i komplexa frågor som moms och skatt, ekonomistyrning och finansiell rapportering. Frågorna är många när man driver ett företag. Prata med oss!

Vi erbjuder små och medelstora företag tjänster inom ekonomi och administration. Hos oss möter kunder engagerade och kunniga medarbetare, flera har lång erfarenhet och är auktoriserade inom redovisning eller lön. Vi är medlemmar i Srf konsulterna vilket innebär att vi följer deras krav på vidareutbildning, ansvarsförsäkring och etiska regler.

Kontor Strängnäs Gemenskap

Fördelar med att välja Klara Consulting

Rådgivning och affärsstrategi

Få råd kring budgetering, målformulering, strategier, finansieringsmodeller, styrelsearbete och hur skatter och bokföring hanteras mer effektivt.

Proaktivitet ingår alltid

Oavsett vad vi hjälper dig och ditt företag med så kan du alltid räkna med att få tips och tricks för hur du kan förbättra din verksamhet.

Digitalisering och automatisering

Vi har specialistkompetens i att effektivisera ekonomiska och administrativa processer genom digitalisering och automatisering.

Fullservice inom ekonomi – fasta priser

Vi är en fullservicebyrå och erbjuder förutom rådgivning även redovisning, lönehantering och revision i toppklass samt rekryterings– och interimstjänster.

Varför Klara Consulting Strängnäs

Personligt, långsiktigt och engagerat

Vi har flera auktoriserade konsulter inom redovisning och lön med lång erfarenhet. Vi kan sköta allt från bokföring, bokslut och deklarationer till företagsregistreringar, ekonomisk rådgivning och lönehantering.

Klara Consulting Strängnäs

Kontakta oss i Strängnäs

Harry Lainio
Harry Lainio

Finningevägen 52, 645 42 Strängnäs

Finningevägen 52, 645 42 Strängnäs

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.