Redovisningsbyrå Stockholm

Vi sköter din redovisning i Stockholm

Vi på Klara Consulting kan hjälpa dig med din redovisning i Stockholm med omnejd. Dessutom kan vi även vara behjälpliga med skatterådgivning, lönehantering och affärsrådgivning utöver detta. Om du letar efter en auktoriserad redovisningsbyrå där du kan känna dig trygg bör du vända dig till oss. Du får ett fast pris för våra löpande tjänster och vi förenklar din administration avsevärt vilket ger dig tid över till annat.

Kontakta oss redan idag för att få en gratis genomgång av din ekonomi.

Vi hjälper dig med redovisnings i Stockholm

Stockholm

Kungsgatan 71, Stockholm
Karta och vägbeskrivning
Telefon: 08-533 314 20

E-post: stockholm@klaraconsulting.se

Redovisningbyrå i stockholm

Våra tjänster

Vi riktar oss till alla typer av företag och det är du som kund som bestämmer upplägg. Från början var vi ett mindre familjeägt företag som enbart arbetade med redovisning, men nu har vi vuxit oss större och är en fullservicebyrå som kan assistera med allt inom ekonomi. Kvalificerad redovisning hjälper er att få ett bra underlag till beslut gällande företaget och du kan alltid nå redovisningen digitalt via JL-online.

Vi kan även hjälpa dig med din lönehantering och tar då hand om allting från utbetalningar till familjeledighet och semestrar. Vi är också experter på skatterådgivning, då skatt är ett viktigt ämne inom företagande. Med vår hjälp kan du lyfta ditt företag och samtidigt känna dig trygg att skatterna hanteras rätt. Utöver det kan du anlita oss för affärsrådgivning, då hjälper vi ditt företag på rätt väg.

Tid över till annat

Genom att använda våra tjänster får du tid över till att utveckla ditt företag. Skatt, löner och redovisning tar mycket tid, speciellt om du inte är van. Vi är experter och kan skräddarsy en lösning som passar just ditt företag. Du väljer om vi ska ta över delar av eller hela din ekonomiska administration. Hos oss får du en tjänst som är både auktoriserad och digital så du kan känna dig trygg.

Vi lyssnar på dina drömmar och tankar om företaget samt arbetar med att skapa en lösning som passar dig. Om du behöver hjälp med att kalla in extern kompetens kan vi ta hjälp av vårt stora nätverk av specialister inom alla tänkbara affärsområden. Du får helt enkelt en fullservicebyrå som gör ditt företagande enklare. Vi erbjuder våra redovisningstjänster i Stockholm med omnejd, men även i resten av landet.

Kostnadsfri offert

Om du är i behov av en redovisningsbyrå i Stockholm kan du kontakta oss via mejl eller telefon för en kostnadsfri offert. Vi använder oss av fasta priser för alla våra löpande tjänster. Vid kontakt skräddarsyr vi den lösning som passar dig och ditt företag bäst. Oavsett om du vill ha hjälp med bokföring, redovisning, lönehantering eller annan typ av ekonomisk rådgivning kan du få hjälp här hos oss.