Ekonomitjänster för ditt företag i Stockholm

Kontor Stockholm herobild

Så kan vi hjälpa dig

Redovisning

Vill du outsourca hela eller delar av din ekonomiavdelning? Vi har specialistkompetens inom fastighetsbolag, tjänstebolag och investeringsbolag.

Lön & HR

Outsourca lönehanteringen och låt oss bli din löneavdelning. Våra erfarna konsulter har expertis inom lön och HR och är ett proaktivt stöd för chefer, HR och ekonomi.

Revision & rådgivning

Du får oberoende revision av ditt bolag och rådgivning i komplexa frågor som moms och skatt, ekonomistyrning och finansiell rapportering.

Rekrytering & interim

Behöver du en IFRS-specialist för ett tillfälligt uppdrag eller vill du anställa en controller? Vi har ett stort nätverk av erfarna ekonomer och specialister.

Vi skapar skräddarsydda erbjudanden som utgår från kundens behov. Vi arbetar digitalt i system som passar dig och ger värdefulla tips och råd under resans gång. Vill du ha hjälp med digitalisering och automatisering av dina processer så finns vi här för dig. En av våra styrkor är våra uppskattade kombiuppdrag där exempelvis redovisningstjänster eller lönehantering i kombination med en revision av ditt bolag är en kraftfull och kostnadseffektiv lösning. För våra kunder är skalbarhet viktigt och vi kan därför anpassa både tjänster och system när ni växer – kanske noteras ditt bolag eller får utländska ägare och därmed ökade krav på finansiell rapportering och konsolideringar? Vi är bra på att hantera komplexitet och växer tillsammans med dig.

Stockholms kontorssida

Fördelar med att välja Klara Consulting

Rådgivning och affärsstrategi

Få råd kring budgetering, målformulering, strategier, finansieringsmodeller, styrelsearbete och hur skatter och bokföring hanteras mer effektivt.

Proaktivitet ingår alltid

Oavsett vad vi hjälper dig och ditt företag med så kan du alltid räkna med att få tips och tricks för hur du kan förbättra din verksamhet.

Digitalisering och automatisering

Vi har specialistkompetens i att effektivisera ekonomiska och administrativa processer genom digitalisering och automatisering.

Fullservice inom ekonomi – fasta priser

Vi är en fullservicebyrå och erbjuder förutom rådgivning även redovisning, lönehantering och revision i toppklass samt rekryterings- och interimstjänster.

Ekonomiföretag Stockholm

Bygger eller äger du fastigheter?

Fastigheter är ett av våra specialområden. Vi har helhetslösningar där vi är delaktiga i hela processen – från förvärv av mark till upplåtande av lägenheter. Hos oss får ni en ekonomiavdelning som tar ansvar, är uppdaterad kring regelverk och driver de ekonomiska processerna. Vi har hjälpt allt från mindre fastighetskoncerner till större börsnoterade koncerner.

Kunskap av att hjälpa fastighetsbolag

Personligt, långsiktigt och engagerat

För oss är det viktigt att vara personliga och långsiktiga i vårt engagemang med kunder. Vi månar om att vara ansvarstagande, trygga och generösa samtidigt som vi är nytänkande och modiga. Det gör nytta för våra kunder och stärker våra medarbetare. Våra relationer och samarbeten är viktiga för oss och med hjälp av våra nätverk kan vi inom affärsområdet Rekrytering och Interim hjälpa kunder hitta rätt bland kvalificerade kandidater. Tillsammans med våra nätverk blir vi helt enkelt starkare och med goda lösningar inom ekonomi hjälper vi till att göra bra bolag ännu bättre. Vi vill gärna utvecklas och möta framtiden tillsammans med dig.

Praktik

Kontakta oss i Stockholm

Daniel Falk
Daniel Falk

Affärsområdesansvarig

Tjänstebolag

Camilla Engström
Camilla Engström

Affärsområdesansvarig

Lön

Lars Jäderström
Lars Jäderström

Affärsområdesansvarig

Revision

Martin Olving
Martin Olving

Affärsområdesansvarig

Rådgivning

Ulf Appelgren
Ulf Appelgren

Affärsområdesansvarig

Rekrytering & Interim

Åsa Rydström
Åsa Rydström

Affärsområdesansvarig

Fastighetsbolag

Carl Wilhelm
Carl-Wilhelm​ Guilotte

Försäljningschef (CSO)

Elin Österberg
Elin Österberg

Ansvarig
Investeringsbolag

Klara Södra Kyrkogata 1,
111 73 Stockholm

Mailbox 375, 111 73 Stockholm

Måndag – Fredag: 08.00-17.00

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.