Våra kunder

Vi stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Vårt mål är att ge alla en smidigare och mer effektiv vardag. Lär dig mer om några av våra 500 kunder, och hur de upplever samarbetet med oss på Klara Consulting.

Vad säger våra kunder?

Christian Lundén

Constant Clean

”Ibland är man på intervju och hör inget på två, tre veckor och får plötsligt ett samtal. Här kände jag att bollen var i rullning hela tiden. Jämfört med tidigare processer gick det här mycket smidigare.”

David Rylander-Leijon

Constant Clean

”Jag har hela tiden upplevt en bra återkoppling. Vi hade inte all tid i världen på oss och därför var man noga med att hålla mig uppdaterad. Det var en väldigt proffsig process.”

Lena Karlsson

Brandskyddsföreningen

”Klara Consulting har blivit en del i vår verksamhet och de känns alltid nära. Tillsammans kan vi tillgodose verksamhetens behov och driva Brandskyddsföreningen framåt.”

Richard Bengtsson

YrkesAkademin

”Vi har fått tillgång till särskild kompetens som vi inte haft tidigare. Det är en stor hjälp för oss att Klara Consulting kan hantera komplexa processer på ett korrekt sätt och det rustar oss för tillväxt.”

Hans Curman

Hans Curman

Astrid Lindgrens barnsjukhus

”Vi känner ett stort förtroende för Klara Consulting och har överlåtit hela ansvaret till dem. Klara Consulting agerar alltid etiskt och professionellt.”

Li-Sun Lundbom

Ji-Sun Lundbom

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden

”Vi är väldigt snabba och föränderliga som bolag, men Klara Consulting har alltid levererat till 100 procent och det blir inga fel i lönerna, vilket är imponerande bra.”

Paula Guillet de Montoux

World Childhood Foundation

”Klara Consulting agerar som en verkligt långsiktig samarbetspartner som bidrar till vår ekonomistyrning. Värderingarna hos våra partners är dessutom lika viktiga som professionaliteten.”

Malin Söderström

Operation Smile

”Arbetet har blivit så mycket enklare – även revisorerna uttryckte att Klara Consulting höll en väldigt hög nivå och hade stenkoll på alla siffror.”

Anders Olsson

SW Automatik

”Jag behöver en stark ekonomiavdelning. Vid tillfälliga toppar eller rekrytering är Klara Consulting det självklara valet för mig.”