Ekonomitjänster för ditt företag i Östersund

redovisning östersund

Så kan vi hjälpa dig

Redovisning

Vill du outsourca hela eller delar av din ekonomiavdelning? Vi har specialistkompetens inom fastighetsbolag, tjänstebolag och investeringsbolag.

Lön

Outsourca lönehanteringen och låt oss bli din löneavdelning. Våra erfarna konsulter har expertis inom lön och är ett proaktivt stöd för chefer, HR och ekonomi.

Rådgivning

Du får rådgivning i komplexa frågor som moms och skatt, ekonomistyrning och finansiell rapportering.

Mod, proaktivitet och självgående genomsyrar vår verksamhet och går som en röd tråd genom våra kundrelationer där vi hjälper företag med alla slags redovisnings– och lönetjänster. Vi hanterar både löpande uppgifter och årsrutiner som bokslut och årsredovisning och har möjlighet att arbeta på plats hos kunden i de fall det önskas. En stor kundstock har gjort vår kompetens både vass och bred.

Vi arbetar digitalt, smart och i de system som passar kunden, och vi har stor erfarenhet av att hjälpa till med kravställning för företag som vuxit ur sitt nuvarande system och vill byta till ett annat. Vår utarbetade kundvårdsmodell med kontinuerlig uppföljning kring uppdraget och kundens verksamhet och förutsättningar är mycket uppskattad.

Östersund redovisning

Fördelar med att välja Klara Consulting

Kraftfulla och digitala system

Vi arbetar i kraftfulla system som Microsoft Business Central och NetSuite. Självklart arbetar vi även i system som Fortnox och Visma.

Från ägarledda bolag till stora koncerner

Vi har stor erfarenhet av ägarledda bolag och, utöver hjälp med redovisning och lönehantering, är vi ett stöd för verksamheten i stort

Ett verkligt bollplank för dig

Vi vågar syna brister och föreslå förbättringar. Varje team har minst två konsulter, så det finns alltid någon som har möjlighet att hjälpa dig.

Kunskap kring bolag med kassa

Vi har många uppdrag inom hotell- och resortbranschen. Det gör att vi är vana vid kunder som har en kassa att bokföra.

Östersund Kontor Gruppbild

Väx med oss – ett lokalt kontor med stora muskler

För oss är det viktigt att vara en lyhörd arbetsgivare och en byrå som går att lita på för både medarbetare och kunder. Våra juniora konsulter får stor inblick i våra många seniora konsulters uppdrag och kan redan från start arbeta upp en bred kunskap som gynnar våra kunder. Vi vill ge våra kunder de bästa förutsättningarna för tillväxt.

Vi har också ett starkt engagemang för vårt närområde och sitter i ledningsgrupper för yrkeshögskoleutbildningar för redovisningsekonomer och lönespecialister. Via initiativet Timbanken erbjuder vi gratis konsultation som stödjer den lokala näringen.

Samtidigt som vi är ett personligt kontor med lokalt engagemang är vi en byrå med verktyg att serva hela landet. Vi har en enorm kunskapsbank – både i Östersund och på koncernens övriga kontor – och kan ge enskilda firman som ska omvandlas till ett aktiebolag lika kraftfull och effektiv hjälp som stora koncerner med mer komplexa behov av hjälp.

Östersund kontor bild

Kontakta oss i Östersund

Katarina Kauppi profil
Katarina Kauppi

Affärsområdesansvarig

Östersund

Helena Lindberg Profil
Helena Lindberg

Lön

Marie Persson profil
Marie Persson

implementeringsansvarig

Lön

Kajsa Fried

Redovisning

BCgruppen

Stina Utsi Profil
Stina Utsi

Redovisning

Akademigatan 4A, 831 40 Östersund

Box 221, 831 23 Östersund

Måndag-fredag
08.00-17.00

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.