Bli en del av vårt lönenätverk!

Ta del av ett spännande nätverk där vi utbyter tankar och erfarenheter, får inspiration och kunskap från experter och bygger relationer med branschkollegor.

Rekryterings och interimstjanster

Du får:

Kunskapsutbyte och lärande att ta med dig i ditt arbete

Omvärldsbevakning och trendspaningar som håller dig uppdaterad

Inspirerande föreläsningar kring olika lönefrågor

Kompetensutvecklande möten för dig som arbetar med lön

Arbetar du med lönefrågor i Stockholm? Söker du ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag? Om svaret är JA är du välkommen att bli en del av Klara Consultings lönenätverk!

Hur går det till?

Vi kommer ha fyra träffar per år. Träffarna inleds med en kortare föreläsning och fortsätter med diskussioner kring ämnet. Vi kommer också ha workshops kring speciella teman. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna: ämnen och föreläsare. Tillsammans vill vi utmana, utveckla och skapa verklig nytta för varandra. Nätverket är kostnadsfritt och du kan anmäla dig när som helst under året. Vi förväntar oss att du aktivt och kontinuerligt kan delta i nätverket.

HR-nätverk

Några lönefrågor vi kan komma att diskutera:

Pensioner

Lönekonsultens roll

Kvalitetssäkring av löneprocessen

Lönesystem och försystem

GDPR

Aktuella nyheter

Lön och HR- Nyckeltal

Välkommen till lönenätverket!

Nätverket är kostnadsfritt och erbjuder flertalet träffar där vi utbyter tankar och erfarenheter med branschkollegor. Vid anmälan kommer ett välkomstmejl som innehåller information om de kommande träffarna. Välkommen!

Har du frågor om nästa träff eller nätverket? Mejla oss på lonenatverk@klaraconsulting.se

Poni lönenätverk
Shqiponje Ferati

Nätverksansvarig

HR-nätverk Sladjana
Sladjana Grbic

Nätverksansvarig

Kunskapsbanken

Fora - Stora förändringar from år 2024

Fora – stora förändringar fr.o.m. år 2024

Stora förändringar i Fora-rapporteringen från och med år 2024. Läs mer om vem det berör och vad syftet med förändringen är.

Nyckeltal att ha koll på

Nyckeltal du ska ha koll på!

Vill du vara säker på att ditt företag går åt rätt håll? Då är det viktigt att ha koll på de rätta nyckeltalen. Vi har samlat de viktigaste nyckeltalen du behöver ha koll på för att ta din företagsprestation till nästa nivå.

Traktamente

Vad är traktamente?

Traktamente är en kostnadsersättning för ökade levnadskostnader under en tjänsteresa eller tillfälligt arbete på annan ort. Här är vad du behöver veta om traktamente och när det kan användas.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 230 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

230+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.