Lediga jobb – Lönekonsult

Lönekonsult med 3-5 års erfarenhet till Klara Consultings Löneteam i Stockholm!

Är du en erfaren lönekonsult eller lönespecialist med kunskap i FLEX Lön/ Flex HRM som ser dig om efter en ny utmaning? Vill du arbeta i ett väletablerat företag som uppmuntrar de anställdas nyfikenhet och intresse för utveckling genom att öppna dörrar för nya arbetsuppgifter, projekt och ansvarsområden? Om du dessutom lockas av en arbetsgivare som välkomnar digitalisering, värnar om en balans mellan jobb och fritid samt är måna om hälsa och välmående, läs då vidare! Vi söker nu en lönekonsult med 3-5 års erfarenhet med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i moderna lokaler i centrala Stockholm men med möjlighet till hybrid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som lönekonsult på Klara Consulting blir du en viktig del inom affärsområde lön! För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll finns väl genomarbetade processer och rutiner, bra systemstöd och många engagerade och positiva kollegor. Du kommer att ingå i ett löneteam där arbetet sker både självständigt och tillsammans med erfarna kollegor. Ditt ansvarsområde innefattar hela löneprocessen för flera spännande kunduppdrag i varierande storlek inom olika branscher. Du kommer att hantera alla förekommande arbetsmoment inom ramen av lön. Utöver löpande lönehantering med avstämningar och rapportering inkluderar rollen även bland annat pensionsrapportering, statistik, rapportering och kontakt med myndigheter samt konsultationer för kunder och dess medarbetare.

Klara Consulting är en auktoriserad byrå av Srf konsulterna.

Vem är du

Det här är tjänsten för dig som trivs i en konsultativ specialistroll med stort kundfokus. Vi söker dig med flerårig erfarenhet av självständigt ansvar inom hela lönekedjan, med fördel från en roll som lönekonsult inom outsourcing, där du hanterat flera olika bolag. Du är van att tolka olika kollektivavtal och är intresserad av att hålla dig regelbundet uppdaterad inom området. Vidare har du erfarenhet av Flex Lön och Flex HRM och gillar att använda teknik till smarta lösningar. Vi ser gärna att du dessutom har en YH-utbildning inom lön. Det är utöver ovan meriterande om du har kunskap av Hogia lön Plus, Agda PS.

Du är givetvis noggrann och kvalitetsmedveten med ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Då rollen inkluderar många kontakter behöver du ha lätt för att kommunicera både skriftligen och muntligen, vara hjälpsam och leverera service på hög nivå. Här värdesätts ditt engagemang och positiva inställning och du trivs bäst i en prestigelös miljö där det är självklart att dela med sig av kunskaper och erfarenheter.

Din utveckling är viktig för Klara Consulting och därför erbjuds du goda möjligheter att växa och vidareutvecklas i din roll som lönekonsult samt att vara delaktig i olika interna utvecklingsprojekt. Som medarbetare på Klara Consulting får du dessutom möjligheten att via SRF certifiera dig till auktoriserad lönekonsult.

Om verksamheten

Klara Consulting är framtiden för oss och snart även för dig! Som modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster och lönetjänster är vår position på marknaden unik. Klara Consulting gör en stor satsning framåt och är en koncern bestående av före detta MPC Consulting, KlaraPapper, JL Ekonomi och Ekonomiporten. Dessutom ingår NetOffice och marknadsföringsbyrån Nitea i koncernen. Dessa bolag har sedan april 2021 gått samman och bildar urstarka Klara Consulting som idag består av över 230 medarbetare. Välkommen till oss!

Klara Consulting finns i Stockholm, Östersund, Malmö samt Västerås och erbjuder tjänster inom främst redovisning och lön men även inom fastighetsekonomi, rådgivning, marknadsföring och rekrytering.

Här präglas stämningen av engagemang, samarbete och framåtanda. Du kommer bli en del av affärsområde LÖN med cirka 40 kollegor, som växer och du får här en nyckelroll som lönekonsult.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av er till Shqiponje Ferati på
telefon: 08-522 49 704
Sista ansökningsdag 31 januari 2023

Ansök

Klicka på ”ansök” nedan och fyll i formulärets alla fält för att ansöka om tjänsten.