Ekonomitjänster för ditt företag i Linköping

Din ekonomibyrå i Linköping

Vi hjälper dig med:

Redovisning

Behöver du hjälp med hela eller delar av din ekonomiavdelning? Vi har specialiserade redovisningskonsulter inom fastighetsbolag, tjänstebolag och investeringsbolag.

Lön

Våra auktoriserade lönekonsulter kan hjälpa dig med allt som rör din lönehantering. Vi blir din löneavdelning men även ett proaktivt stöd för chefer, HR och ekonomi.

Revision

Med lång erfarenhet och stor kompetens skapar våra auktoriserade revisorer trygghet och reducerar risker genom en oberoende revision för ditt företag.

Skatt & rådgivning

Behöver du en IFRS-specialist för ett tillfälligt uppdrag eller vill du anställa en controller? Vi har ett stort nätverk av erfarna ekonomer och specialister.

Skräddarsydda tjänster efter ditt behov

Vårt breda tjänsteutbud skiljer sig delvis från våra konkurrenter. Vi betraktar varje kund som unik, och skräddarsyr våra tjänster efter era individuella behov.

Våra tjänster är utformade för att skapa ordning och reda samt kontroll som är svåröverträffad. Vår kvalité gör ditt bolag pålitligt.

Vi finns till för att du ska öka dina vinster, minska dina kostnader och eliminera risker. Vi garanterar att våra tjänster lönar sig för dig.

Skräddarsydda ekonomilösningar i Linköping

Fördelar med att välja Klara Consulting Linköping

Rådgivning & affärsstrategi

Vi ger dig råd kring bland annat budgetering, målformulering, strategier, finansieringsmodeller och styrelsearbete.

Kunskap

Vi är ett kunskapsföretag med revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare som har lång erfarenhet av mindre och medelstora företag.

Effektiva processer

Vi har specialistkompetens i att effektivisera ekonomiska och administrativa processer genom digitalisering och automatisering.

Fullservice med fasta priser

Vi har tillgång till experter inom flera olika kompetensområden. Allt ifrån duktiga revisorer, redovisningskonsulter, lönekonsulter och företagsrådgivare.

Kontor Linköping

Vi är din trygga samarbetspartner!

Vi har noggrant slipat våra arbetsmetoder och processer i åratal för att det vi gör för dig som kund ska bli riktigt bra. Genom vårt personligt engagemang, hög tillgänglighet och bred kunskap gör oss till en trygg samarbetspartner för långsiktiga relationer.

Vi ser till att leverera det du som kund behöver för att allt ska klaffa i din verksamhet.

Vi är din trygga samarbetspartner i Linköping

Kontakta oss i Linköping

Peter Broomé
Peter Broomé

VD , Godkänd revisor,
Företagskonsult & Partner

Johan Boström
Johan Boström

Auktoriserad Revisor,
Företagskonsult & Partner

Jonas Hultén
Jonas Hulthén

Företagskonsult & Partner

Roxviksgatan 5,
582 73 Linköping

Måndag-fredag
08.00-17.00

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.