Vi är din HR-partner

Behöver du stöd inom HR?
Vi kan hjälpa dig med en mängd olika HR-tjänster.

HR - HR-tjänster - HR-konsulter

Så kan vi hjälpa dig

Råd och stöd i HR-frågor

Vi hjälper dig i dina interna HR-processer, ger arbetsrättslig rådgivning och är behjälpliga med att ta fram HR-policyer och riktlinjer.

Lönekartläggning

Få tillgång till smarta system för lönekartläggning med dokumentation. Våra erfarna konsulter är med dig genom hela processen.

HR-nyckeltal

Arbeta strategiskt och konkret med HR-nyckeltal. Vi hjälper dig att definiera, mäta, följa upp och analysera nyckeltal inom HR.

Lönerevision

Säkerställ en bra process med verktyg som stödjer olika slags lönerevisioner. Vi kan också hjälpa dig med löneanalyser och lönekartläggning.

Vill du vara med i vårt HR-nätverk?

HR-nätverk

Lönekartläggning

Lönekartläggningen är ett verktyg för att säkra jämställda löner. Upptäck, åtgärda och förebygg osakliga och omotiverade löneskillnader med en lönekartläggning. En lönekartläggning genomförs varje år och arbetsgivare med tio eller fler anställda ska dokumentera processen. Vi hjälper dig med konsult- och systemstöd.

HR-nyckeltal

Att mäta, följa upp och analysera nyckeltal inom HR är en viktig del i det strategiska HR-arbetet. Med HR-nyckeltal identifierar du organisationens styrkor samtidigt som ledningen får bättre förutsättningar att styra organisationen i rätt riktning. Du får också en indikation på hur företaget mår och utvecklas – en av de viktigaste KPI:erna för ett företag. Få en visuell överblick med våra dashboard och gör jämförelser mot andra företag i samma bransch. Har du svårt att komma igång? Vi hjälper dig gärna.

Lönerevision

Lönerevision kan vara tidsödande, då mycket information ska sammanställas från olika källor och system. Ofta sker det dessutom manuellt. Genom att digitalisera lönerevisionen finns stora möjligheter att automatisera bort onödiga moment, spara tid och höja kvaliteten i alla delar av processen. Vi kan hjälpa våra lönekunder att effektivisera lönerevisionen med olika digitala verktyg, och vi kan hantera flera olika typer av lönerevision – från traditionella lönerevisioner med generella lönehöjningar i kronor och/eller procent till lönerevisioner med bedömning på valfritt antal variabler som i senare steg ger höjning i procent eller belopp.

Vad säger våra kunder?

”Vi har fått tillgång till särskild kompetens som vi inte haft tidigare. Det är en stor hjälp för oss att Klara Consulting kan hantera komplexa processer på ett korrekt sätt och det rustar oss för tillväxt.”
Richard Bengtsson
YrkesAkademin

Kunskapsbanken

Lönerevision - Att tänka på

Att tänka på inför lönerevision

Att arbeta strategiskt och konkret med nyckeltal skapar värdefulla insikter och underlag för beslut. Men vad är ett nyckeltal?

HR - HR-nyckeltal

Så kommer du enkelt igång med HR-nyckeltal

Att arbeta strategiskt och konkret med nyckeltal skapar värdefulla insikter och underlag för beslut. Men vad är ett nyckeltal?

Nya regler för förmånsbil

Förmånsvärdet för bilförmån justerades den 1 juli 2021. I de flesta fall innebär detta att det blir dyrare att skaffa förmånsbil.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 160 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

160+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har nu skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickats. Vänligen ring till oss.

Stockholm

Växel: 08 – 52 24 97 00

Email: stockholm@klaraconsulting.se

Besöksadress: Kungsgatan 71, Stockholm

Postadress: Box 1062, 101 39 Stockholm

Visa på karta

Stockholm

Växel: 08 – 51 81 90 50

Email: stockholm@klaraconsulting.se

Besöksadress: Holländargatan 10, 111 36 Stockholm

Postadress: Mailbox 375, 111 73 Stockholm

Visa på karta

Västerås

Växel: 0101 – 290 290

Email: vasteras@klaraconsulting.se

Besöksadress: Stora Gatan 38, 722 12 Västerås

Postadress: Stora Gatan 38, 722 12 Västerås

Visa på karta

Malmö

Växel: 08 – 51 81 90 50

Email: malmo@klaraconsulting.se

Besöksadress: Södra Vallgatan 5, 211 40 Malmö

Postadress: Mailbox 375, 111 73 Stockholm

Visa på karta

Östersund

Växel: 08 – 52 24 97 00

Email: ostersund@klaraconsulting.se

Besöksadress: Akademigatan 4A, Östersund

Postadress: Box 221, 831 23 Östersund

Visa på karta