Vi är din HR-partner

Behöver du stöd inom HR?
Vi kan hjälpa dig med en mängd olika HR-tjänster.

HR - HR-tjänster - HR-konsulter

Så kan vi hjälpa dig

Råd och stöd i HR-frågor

Vi hjälper dig i dina interna HR-processer, ger arbetsrättslig rådgivning och är behjälpliga med att ta fram HR-policyer och riktlinjer.

Lönekartläggning

Få tillgång till smarta system för lönekartläggning med dokumentation. Våra erfarna konsulter är med dig genom hela processen.

HR-nyckeltal

Arbeta strategiskt och konkret med HR-nyckeltal. Vi hjälper dig att definiera, mäta, följa upp och analysera nyckeltal inom HR.

Lönerevision

Säkerställ en bra process med verktyg som stödjer olika slags lönerevisioner. Vi kan också hjälpa dig med löneanalyser och lönekartläggning.

Aktuella erbjudanden & paket

Förstudie lön och HR-processer

Förstudie digitaliseringsprojekt

Ekonomihjälpen för Microsoft Dynamics Business Central

Vill du vara med i vårt HR-nätverk?

HR-nätverk

Lönekartläggning

Lönekartläggningen är ett verktyg för att säkra jämställda löner. Upptäck, åtgärda och förebygg osakliga och omotiverade löneskillnader med en lönekartläggning. En lönekartläggning genomförs varje år och arbetsgivare med tio eller fler anställda ska dokumentera processen. Vi hjälper dig med konsult- och systemstöd.

HR-nyckeltal

Att mäta, följa upp och analysera nyckeltal inom HR är en viktig del i det strategiska HR-arbetet. Med HR-nyckeltal identifierar du organisationens styrkor samtidigt som ledningen får bättre förutsättningar att styra organisationen i rätt riktning. Du får också en indikation på hur företaget mår och utvecklas – en av de viktigaste KPI:erna för ett företag. Få en visuell överblick med våra dashboard och gör jämförelser mot andra företag i samma bransch. Har du svårt att komma igång? Vi hjälper dig gärna.

Lönerevision

Lönerevision kan vara tidsödande, då mycket information ska sammanställas från olika källor och system. Ofta sker det dessutom manuellt. Genom att digitalisera lönerevisionen finns stora möjligheter att automatisera bort onödiga moment, spara tid och höja kvaliteten i alla delar av processen. Vi kan hjälpa våra lönekunder att effektivisera lönerevisionen med olika digitala verktyg, och vi kan hantera flera olika typer av lönerevision – från traditionella lönerevisioner med generella lönehöjningar i kronor och/eller procent till lönerevisioner med bedömning på valfritt antal variabler som i senare steg ger höjning i procent eller belopp.

Kunskapsbanken

Fora - Stora förändringar from år 2024

Fora – stora förändringar fr.o.m. år 2024

Stora förändringar i Fora-rapporteringen från och med år 2024. Läs mer om vem det berör och vad syftet med förändringen är.

Nyckeltal att ha koll på

Nyckeltal du ska ha koll på!

Vill du vara säker på att ditt företag går åt rätt håll? Då är det viktigt att ha koll på de rätta nyckeltalen. Vi har samlat de viktigaste nyckeltalen du behöver ha koll på för att ta din företagsprestation till nästa nivå.

Traktamente

Vad är traktamente?

Traktamente är en kostnadsersättning för ökade levnadskostnader under en tjänsteresa eller tillfälligt arbete på annan ort. Här är vad du behöver veta om traktamente och när det kan användas.

Vilka är vi?

Klara Consulting är en flerfaldigt prisbelönt koncern som stöttar små, medelstora och växande företag i sin ekonomiprocess. Med omkring 230 medarbetare och över 1000 kunder är vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern och dynamisk helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

230+

Medarbetare

1000+

Kunder

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.