Ekonomitjänster för ditt företag i Eskilstuna

Kontor Eskilstuna

Så kan vi hjälpa dig

Redovisning

Vill du outsourca hela eller delar av din ekonomiavdelning? Vi har specialistkompetens inom fastighetsbolag, tjänstebolag och investeringsbolag.

Lön & HR

Outsourca lönehanteringen och låt oss bli din löneavdelning. Våra erfarna konsulter har expertis inom lön och HR och är ett proaktivt stöd för chefer, HR och ekonomi.

Rådgivning

Rådgivning i komplexa frågor som moms och skatt, ekonomistyrning och finansiell rapportering. Frågorna är många när man driver ett företag. Prata med oss!

Alla företag har olika behov. Därför anpassar vi självklart rutinerna så att de passar dig och din verksamhet. De flesta mindre företag(en) lämnar sina verifikationer till oss så vi sköter redovisningen från vårt kontor i Eskilstuna. Andra, framförallt lite större företag, vill ofta ha hjälp med bokföringen på plats. Om ni jobbar med olika projekt eller har flera verksamheter i företaget kan vi självklart även hjälpa till med projektredovisning och kostnadsställeredovisning.

Kontoret i Eskilstuna

Fördelar med att välja Klara Consulting

Rådgivning och affärsstrategi

Få råd kring budgetering, målformulering, strategier, finansieringsmodeller, styrelsearbete och hur skatter och bokföring hanteras mer effektivt.

Proaktivitet ingår alltid

Oavsett vad vi hjälper dig och ditt företag med så kan du alltid räkna med att få tips och tricks för hur du kan förbättra din verksamhet.

Digitalisering och automatisering

Vi har specialistkompetens i att effektivisera ekonomiska och administrativa processer genom digitalisering och automatisering.

Fullservice inom ekonomi – fasta priser

Vi är en fullservicebyrå och erbjuder förutom rådgivning även redovisning, lönehantering och revision i toppklass samt rekryterings- och interimstjänster.

Varför Klara Consulting

Personligt, långsiktigt och engagerat

Vi har funnits i Eskilstuna sedan 1995 och har flera auktoriserade konsulter inom redovisning och lön med lång erfarenhet. Vi kan sköta allt från bokföring, bokslut och deklarationer till företagsregistreringar, ekonomisk rådgivning och lönehantering.

Kontor Eskilstuna Gemenskap

Kontakta oss i Eskilstuna

Harry Lainio
Harry Lainio

Köpmangatan 9,
633 56 Eskilstuna

Köpmangatan 9, 633 56 Eskilstuna

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tack! Ditt meddelande har skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickas. Vänligen ring till oss.